Hoe werkt de tour precies?

Wanneer je de tickets hebt geboekt, krijg je van ons direct een bevestigingsmail met het start- en eindpunt van de route. Wanneer jullie bij het eerste restaurant zijn aangekomen, laten jullie de bevestigingsmail zien (dit doen jullie bij elk restaurant). Jullie ontvangen het heerlijke gerechtje, krijgen een toffe tas en jullie zijn good to go! Pak je mobiel erbij, scan de QR code uit je bevestigingsmail en volg de routebeveschrijving, that’s it!

 

Vegetariër, veganistisch of speciale dieetwensen?

Dit kun je bij de restaurants aangeven wanneer je je hapje ophaalt, de keuze vegetarisch is altijd aanwezig en ook aan zwangere vrouwen wordt gedacht. Onze aangesloten restaurants zijn wel wat gewend en doen hun uiterste best om aan alle dieetwensen te voldoen, dit kunnen wij echter niet 100% garanderen.

 

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Natuurlijk kan dat! Heb je kinderen die wat jonger zijn en dus nog niet zo veel eten? De restaurants weten dat je langs komt en als je een extra gerechtje wil bestellen is dat geen probleem. Laat het ons wel even voor de zekerheid weten (vooral als het om een vegan gerechtje gaat), dan kunnen de restaurants alvast voorbereidingen treffen voor een eventuele bestelling. 

 

Is het coronaproof?

De route is helemaal coronaproof opgezet. We werken met tijdslots van 15 minuten en per tijdslot kunnen er maximaal 4 personen reserveren. Op die manier wordt het niet te druk bij de restaurants wanneer je je eten ophaalt. Mochten er wel mensen staan te wachten bij de restaurants, houd dan wat afstand en wacht even een paar meter verder. Dat is voor jullie fijn, maar ook voor de restaurants. Wanneer je in een restaurant bent om je bestelling op te halen, is het dragen van een mondkapje verplicht. 

 

Hoe kan ik boeken? 

Je kunt 10 dagen van tevoren boeken tot uiterlijk 5 uur van tevoren. Boek je tickets hierrrr.

West

Do-Vr | 16:00 - 18:15

  Za-Zo | 16:00 - 18:15

Centrum

     Vr | 15:00 - 17:30

Za-Zo | 15:00 - 17:30

Oost

(Tijdelijk offline)

Do-Vr | 17:00 - 18:15

Za-Zo | 16:30 - 18:00

Ivm Corona boek je een tijdslots van 15 minuten, op die manier kunnen we het aantal mensen reguleren. Het tijdslot houdt in dat je start binnen 15 minuten na je geboekte tijd. 

Kan ik annuleren?

Het is niet mogelijk je tickets te annuleren, wel te wijzigen via Eventix. Je mag ze natuurlijk ook doorverkopen en er iemand anders blij mee maken!

Welke routes zijn er?

Amsterdam-West is de eerste locatie waar we de Walk zijn begonnen. Inmiddels is hier Amsterdam-Oost en Amsterdam-Centrum ook aan toegevoegd. Wij zijn druk bezig met routes in andere gedeeltes van Amsterdam, dus hou ons goed in de gaten!

 

Hoe kan ik jullie bereiken?

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar thewalkoffood@gmail.com, een DM via Instagram of een chatberichtje via de website en we komen er zo snel mogelijk op terug. 

 

Wat voor restaurants doen er mee en welke gerechten krijg ik?

Er doen 5 verschillende restaurants/eetcafés mee. Welke, dat houden wij een verrassing tot op de dag zelf. Direct na jouw boeking ontvang je een bevestiging met alvast het startpunt van jullie route, het eerste restaurant. De restaurants hebben van tevoren een heerlijk verrassend gerechtje geselecteerd die ze die avond voor je gaan bereiden.

 

Waar kan ik het beste mijn fiets of auto parkeren?

Het laatste en eerste restaurant zijn op alle routes ongeveer 50 meter bij elkaar verwijderd, je loopt dus in principe een rondje. Je kunt daarom prima je auto of fiets bij het eerste restaurant plaatsen/parkeren.

De kleine lettertjes

De deelnemer dient door de RIVM bepaalde Covid-19 maatregelen in acht te nemen. The Walk of Food is hier niet verantwoordelijk voor.  De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade aan personen en/of goederen. 

Deelname in welke vorm ook aan dit evenement is geheel voor eigen risico. Ook is de organisatie is niet aansprakelijk voor schade geleden door deelnemers als gevolg van weersomstandigheden, natuurinvloeden, stakingen, ziekte, afgelasting of welke overmachtsituatie ook.

  • Facebook
  • Instagram