BLIND DATE EDITION

The Walk Of Food & Plan de Campagne

Het is natuurlijk hartstikke gezellig om deze tour met een vriendin, broer of collega te lopen. Maar hoe leuk is het om deze tour met een échte date te lopen? Een echte match gemaakt door een echte matchmaker wel te verstaan! 

Meet Anne van Plan de Campagne 

Als matchmaker richt Anne zich volledig op de persoonlijkheid van de singles. Of je nou nieuwsgierig, ondernemend, sociaal vaardig, levenslustig, enthousiast, gevoelig of introvert bent, zij helpt je graag. Uiteindelijk is persoonlijkheid het meest bepalend voor de liefde, niet je werk, welke opleiding je hebt gedaan of je banksaldo. Voor haar als matchmaker is het allerbelangrijkste dat je gematcht wordt aan de persoon die bij jóu past. En ja, het is voor alle leeftijden. 

 

Hoe werkt het?

Je stuurt een mailtje naar thewalkoffood@gmail.com waarin je jouw naam, leeftijd, geslacht, woonplaats en telefoonnummer stuurt. En natuurlijk of je met een dame of heer op een blind date wil gaan. Wij sturen jouw gegevens door naar Anne. Zij zal contact met je opnemen om een kort videogesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal ze zo veel mogelijk van jou te weten proberen te komen om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen. Als zij een geschikte kandidaat voor je in gedachten heeft, gaan jullie samen op The Walk of Food date! 

 

Kan ik ook op een vriendschappelijke date gaan?

Absoluut! Wanneer je het leuk zou vinden om een nieuwe vriendschap aan te gaan, kun je je ook aanmelden. Geef dit even aan in je mailtje, dan gaan wij aan de slag.
 

Kosten

Voor het matchen van jou met een date, inclusief het lopen van The Walk of Food tour,

betaal je slechts € 59,95!

Kado doen?

Wij hebben de Blind Date Kadobon beschikbaar! Klik hier voor het origineelste kado, zelfs in corona tijd.

Vind je het allemaal een beetje spannend en wil je eerst nog wat meer informatie? Dat snappen we helemaal. Als Anne contact met je opneemt, zit je nog nergens aan vast. Dus no worries!

Heb je nog vragen? Je mag ons altijd een berichtje sturen op thewalkoffood@gmail.com.

 

Liefs!

Logo Def staand one Life.jpg
  • Facebook
  • Instagram